Rumored Buzz on بیماری های زونا
Rumored Buzz on بیماری های زونا
Blog Article
سازمان اطلاعات نظامی اسرائيل؛ سه واحد جاسوسی و شاخهای که «برای جنگ احتمالی با ایران آماده میشود»
بوتاکس معده چیست؟ چه اثراتی روی لاغری دارد؟ (تایید شده توسط پزشک)
اگر سیستم ایمنی شما ضعیف است و علائم این بیماری را دارید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید. در حال حاضر، پیشگیری قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما تشخیص و درمان زودهنگام باعث می شود طول درمان شما کوتاه تر شده و رنج و درد و سختی کمتری را متحمل شوید.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل پاسخی موجز به انتقادهای تند اسرائیل داشت.
● پس از چند روز، بثورات قرمز یا تاول ممکن است ایجاد شوند. برخی از افراد درد را هم تجربه میکنند، اما جوش نمیزنند.
از مشکلات دیگر افراد مبتلا به زونا، باقیماندن جای زخم است. ممکن است، فرد در طول مدت بیماری به دلیل کلافگی از شدت التهابات و سوزش، مدام تاول را بخاراند.
خاطر افرادی که سابقه ابتلا به آبله مرغان را در کودکی داشتهاند بهاحتمال بیشتری، به بیماری زونا مبتلا خواهند شد.
علاوه بر موارد گفته شده، گاهی اوقات زونا باعث ایجاد درد شدیدی در فرد میشود. از این رو پزشک برای کاهش علائم بیماری، داروهای زیر را تجویز میکند:
فشار روحي به خودي خود نميتواند عامل بروز بيماري زونا باشد، زيرا زونا يک بيماري ويروسي است که ويروس آن از قبل به صورت غيرفعال در بدن وجود دارد. اما استرس ميتواند باعث تضعيف سيستم ايمني بدن و کاهش مقاومت آن در برابر تمامي انواع بيماريها شود.
با همه موارد گفته شده، لازم است یاداوری کنیم که درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد؛ زیرا زونا یک بیماری زونا تا چه مدت واگیر دارد بیماری عفونی بوده و باید دوره خود را سپری کند.
در حالت کلی درمان قطعی برای بیماری زونا وجود ندارد، اما پزشک با توجه به وضعیت بیمار و تشخیص خود روشهایی برای کاهش علائم و دوره عفونت برای بیمار تجویز میکند که در ادامه آنها را معرفی میکنم.
درد و علائم عمومی زونا معمولاً بعد از برطرف شدن جوشهای چرکین به تدریج تسکین پیدا میکند. در مواردی از این بیماری که حالت خیلی حاد و شدید نداشته باشد، معمولاً بهبودی کامل برای کودکان و جوانان بعد از ۲ تا ۳ هفته و برای بزرگسالان بعد از ۳ تا ۴ هفته حاصل میشود.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
بیماری زونا معمولاً بر اساس شرح حال بیمار و سابقه بروز درد در یک سمت از بدن و ایجاد جوشها و تاولهای موضعی تشخیص داده میشود.